februari 6, 2017 henrikkvick

Intervju med Henrik Kvick

Hej nu sitter vi ner i soffan och ska just starta denna intervju

Med entreprenören och affärsmannen Henrik Kvick. ”Är du redo för att börja denna intervju?” Frågar jag Henrik och får till svar att ”Ja det är jag, det är bara sätta igång med frågorna.”

Min första fråga till Henrik Kvick är hur gammal är du? ”Ja jag är född 1977 så jag blir 40 i år. Men det syns inte på mig!” säger Henrik Kvick och skrattar. Men jag håller verkligen med Henrik Kvick om detta han ser inte utan att vara en dag över 30 år denna mannen.

Och då tar vi fråga nummer två direkt. Fråga nummer två är: Vilken är den godaste maträtten i världen? På denna frågan funderar Henrik Kvick länge och noga kan man se på hans ansiktsuttryck. Men efter noga övervägande så säger han ”Plankstek med oxfilé ligger varmt om hjärtat.”. Men sen går det några sekunder och Henrik Kvick ångrar sig och säger ”Nej vänta, det är ju korvstroganoff med ris! Det låter kanske simpelt men det går alltid hem.”

Nu så har vi kommit fram till fråga nummer tre herr Henrik Kvick. Och till denna fråga brukar jag alltid ställa frågan om dom vill ha en personlig fråga eller en ytlig fråga? Så Henrik Kvick hurdan fråga vill du att fråga nummer ska vara? Personlig eller ytlig? Henrik svarar att vi kan ta en ytlig.

Jag har aldrig fått detta till svar men jag hade ju två frågor beredda beroende på vad han skulle svara så det var bara att sätta igång.

Vilket är ditt favoritdjur? ”Det är väldigt enkelt att svara på.” Sa Henrik. ”Jag har alltid föredragit hundar.”

Efter dessa frågor så tackar jag för mig samt Henrik Kvick. Du får ha en fortsatt trevlig dag!